Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

醸造の事典

  • Content Introduction われわれの食文化は、醸造抜きには語れないといっても過言ではない。醸造の歴史と文化、微生物の役割、成分やその健康効果、各種醸造製品の製造法など約200項目を、見開き形式で解説する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181162874 Tamaho 一般⑫ R 588 ジ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 醸造の事典
Title (Reading) ジョウゾウ/ノ/ジテン
Author 北本/勝ひこ∥編集
Author (Reading) キタモト,カツヒコ
Author 大矢/禎一∥編集
Author (Reading) オオヤ,ヨシカズ
Author 後藤/奈美∥編集
Author (Reading) ゴトウ,ナミ
Author 五味/勝也∥編集
Author (Reading) ゴミ,カツヤ
Author 高木/博史∥編集
Author (Reading) タカギ,ヒロシ
Publisher 朝倉書店
Publication Date 2021.6
Number of Pages, etc. 12,483,11p
Dimensions 22cm
Price \12000
ISBN 978-4-254-43125-4
Content Description われわれの食文化は、醸造抜きには語れないといっても過言ではない。醸造の歴史と文化、微生物の役割、成分やその健康効果、各種醸造製品の製造法など約200項目を、見開き形式で解説する。
NDC 9 588.51
NDC 10 588.51
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<北本/勝ひこ∥編集>
1950年神奈川県生まれ。東京大学名誉教授。日本薬科大学特任教授。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page