Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

基本からわかる男の料理術 定番料理からこだわりの一品まで58レシピ

  • Content Introduction 料理初心者の男性に向け、切り方や下処理の仕方といった料理に必要な基礎知識を写真とともに解説。また、定番料理から時間をかけて作る凝った料理まで、さまざまなレシピと作り方の手順を紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181164274 Tamaho 一般⑫ 596 キ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 基本からわかる男の料理術
Title (Reading) キホン/カラ/ワカル/オトコ/ノ/リョウリジュツ
Subtitle 定番料理からこだわりの一品まで58レシピ
Subtitle (Reading) テイバン/リョウリ/カラ/コダワリ/ノ/イッピン/マデ/ゴジュウハチ/レシピ
Author 辻調理師専門学校∥料理監修
Author (Reading) ツジ/チョウリシ/センモン/ガッコウ
Publisher 成美堂出版
Publisher (Reading) セイビドウ/シュッパン
Base Price \1200
ISBN 978-4-415-33074-7
Number of Pages, etc. 143p
Dimensions 24cm
NDC 596
Content Description 料理初心者の男性に向け、切り方や下処理の仕方といった料理に必要な基礎知識を写真とともに解説。また、定番料理から時間をかけて作る凝った料理まで、さまざまなレシピと作り方の手順を紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page