Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91152406 | Tatomi | 手芸・料理 | 596.21 ダ | General Books |
Title | だしを極める。 |
---|---|
Title (Reading) | ダシ/オ/キワメル |
Subtitle | 日本料理の伝道師・村田吉弘が伝授 |
Subtitle (Reading) | ニホン/リョウリ/ノ/デンドウシ/ムラタ/ヨシヒロ/ガ/デンジュ |
Author | 村田/吉弘∥監修 |
Author (Reading) | ムラタ,ヨシヒロ |
Author | 高橋/善郎∥監修 |
Author (Reading) | タカハシ,ヨシロウ |
Author | 本田/祥子∥監修 |
Author (Reading) | ホンダ,ショウコ |
Publisher | 宝島社 |
Publisher (Reading) | タカラジマシャ |
Base Price | \780 |
ISBN | 978-4-299-03369-7 |
Number of Pages, etc. | 79p |
Dimensions | 30cm |
NDC | 596.21 |
Content Description | だしは和食の基本、日本人の味覚の根源。かつお節、昆布、煮干し、乾しいたけ、それぞれ用途も味も違う。だしの素材・とり方・使い方など、基本的な知識を紹介する。 |