Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

糖尿病レシピ12週間 おいしいかんたん作りおき

  • Content Introduction 糖尿病の食事の基本を、イラストと図でわかりやすく解説。1週間ごとに使う食材リストと、下味冷凍、作りおきおかずをまとめて12週間分紹介。海藻やきのこ、こんにゃくを使ったかさましレシピも多数収録する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91155401 Tatomi 数学・科学 493.1 ト General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 糖尿病レシピ12週間
Title (Reading) トウニョウビョウ/レシピ/ジュウニシュウカン
Subtitle おいしいかんたん作りおき
Subtitle (Reading) オイシイ/カンタン/ツクリオキ
Author 中尾/俊之∥医学監修
Author (Reading) ナカオ,トシユキ
Author 金澤/良枝∥栄養監修
Author (Reading) カナザワ,ヨシエ
Author 岩崎/啓子∥料理
Author (Reading) イワサキ,ケイコ
Publisher ナツメ社
Publisher (Reading) ナツメシャ
Base Price \1600
ISBN 978-4-8163-7432-6
Number of Pages, etc. 228p
Dimensions 26cm
NDC 493.123
Content Description 糖尿病の食事の基本を、イラストと図でわかりやすく解説。1週間ごとに使う食材リストと、下味冷凍、作りおきおかずをまとめて12週間分紹介。海藻やきのこ、こんにゃくを使ったかさましレシピも多数収録する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page