Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

肉の作りおき オーブンに放りこむだけ!

  • Content Introduction オーブンを使って作りおきの主菜を作りましょう! 焼き塩豚、鶏もも肉の和風ロースト、丸鶏のハーブ焼き、ローストビーフなど、下処理をした肉をオーブンで焼くだけでできるおかずと、そのアレンジ料理を紹介します。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
191020856 Toyotomi 壁面2 596.33 ハ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 肉の作りおき
Title (Reading) ニク/ノ/ツクリオキ
Subtitle オーブンに放りこむだけ!
Subtitle かたまり肉や鶏肉で作る「主菜の作りおき」とそのアレンジ料理
Subtitle (Reading) オーブン/ニ/ホウリコム/ダケ
Subtitle (Reading) カタマリニク/ヤ/トリニク/デ/ツクル/シュサイ/ノ/ツクリオキ/ト/ソノ/アレンジ/リョウリ
Author 橋本/彩子∥著
Author (Reading) ハシモト,サイコ
Publisher 主婦と生活社
Publisher (Reading) シュフ/ト/セイカツシャ
Base Price \1600
ISBN 978-4-391-16356-8
Number of Pages, etc. 95p
Dimensions 26cm
NDC 596.33
Content Description オーブンを使って作りおきの主菜を作りましょう! 焼き塩豚、鶏もも肉の和風ロースト、丸鶏のハーブ焼き、ローストビーフなど、下処理をした肉をオーブンで焼くだけでできるおかずと、そのアレンジ料理を紹介します。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page