Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

基本の和ごはん キッコーマン特選

  • Content Introduction キッコーマンによる基本の和ごはんの特選レシピ集。卵がおいしくなるかき混ぜ方や野菜の切り方、調味料の加える順など、料理のコツや手順のポイントを、どうしてそうするのかの理由とともに解説する。Web連載を書籍化。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181175934 Tamaho 一般⑫ 596.21 キ General Books  
91158729 Tatomi 手芸・料理 596.21 キ General Books   Checked Out
Reservation Count 0

Basic Information

Title 基本の和ごはん
Title (Reading) キホン/ノ/ワゴハン
Subtitle キッコーマン特選
Subtitle 「おいしい理由」がよくわかる
Subtitle (Reading) キッコーマン/トクセン
Subtitle (Reading) オイシイ/リユウ/ガ/ヨク/ワカル
Author キッコーマン∥編
Author (Reading) キッコーマン
Publisher 小学館
Publisher (Reading) ショウガクカン
Base Price \1700
ISBN 978-4-09-311584-1
Number of Pages, etc. 177p
Dimensions 26cm
NDC 596.21
Content Description キッコーマンによる基本の和ごはんの特選レシピ集。卵がおいしくなるかき混ぜ方や野菜の切り方、調味料の加える順など、料理のコツや手順のポイントを、どうしてそうするのかの理由とともに解説する。Web連載を書籍化。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page