Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181034137 | Tamaho | 閉架書庫(文学) | R 667 ス | General Books | In-library only |
Title | 水産食品の事典 |
---|---|
Title (Reading) | スイサン/ショクヒン/ノ/ジテン |
Author | 竹内/昌昭∥編 |
Author (Reading) | タケウチ,マサアキ |
Author | 藤井/建夫∥編 |
Author (Reading) | フジイ,タテオ |
Author | 山沢/正勝∥編 |
Author (Reading) | ヤマザワ,マサカツ |
Publisher | 朝倉書店 |
Publisher (Reading) | アサクラ/ショテン |
Base Price | ¥16000 |
ISBN | 4-254-43065-5 |
Number of Pages, etc. | 436p |
Dimensions | 22cm |
NDC | 667.036 |
Content Description | 水産食品と食生活、食品としての機能、加工原料としての特性、加工・流通、水産加工機械と装置、最近の加工・分析技術、安全性、食品衛生と食品規格といった内容で、水産食品全般を総論的に網羅し、解説する。 |