Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

江戸の料理と食生活 日本ビジュアル生活史

  • Content Introduction 江戸時代人の創意工夫の結晶である料理と食生活の具体相を見ることにより、鮨、鰻、蕎麦、天ぷらなどの始まりから食材の生産流通まで、土地に根ざした食文化の伝統と発展を探る。カラー図版350点余を収録。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181063335 Tamaho 閉架書庫(一般) 383 エ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 江戸の料理と食生活
Title (Reading) エド/ノ/リョウリ/ト/ショクセイカツ
Author 原田/信男∥編
Author (Reading) ハラダ,ノブオ
Publisher 小学館
Publisher (Reading) ショウガクカン
Base Price ¥2800
ISBN 4-09-626130-0
Number of Pages, etc. 167p
Dimensions 28cm
NDC 383.81
Content Description 江戸時代人の創意工夫の結晶である料理と食生活の具体相を見ることにより、鮨、鰻、蕎麦、天ぷらなどの始まりから食材の生産流通まで、土地に根ざした食文化の伝統と発展を探る。カラー図版350点余を収録。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page