Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91053487 | Tatomi | 工業・建築 | 657 ヒ | General Books |
Title | 四季の摘み菜12ヵ月 |
---|---|
Title (Reading) | シキ/ノ/ツミナ/ジュウニカゲツ |
Subtitle | 健康山野草の楽しみ方と料理法 |
Subtitle (Reading) | ケンコウ/サンヤソウ/ノ/タノシミカタ/ト/リョウリホウ |
Author | 平谷/けいこ∥著 |
Author (Reading) | ヒラヤ,ケイコ |
Publisher | 山と渓谷社 |
Publisher (Reading) | ヤマ/ト/ケイコクシャ |
Base Price | ¥1400 |
ISBN | 4-635-81007-0 |
Number of Pages, etc. | 223p |
Dimensions | 21cm |
NDC | 657.86 |
Content Description | 食べられる草や木の「菜」を摘んでいただく「摘み菜」。「ツクシのうま煮」「フジの花ゼリー」「ツユクサのひすいわらび餅」など、季節ごとに111種類の摘み菜の楽しみ方を紹介する。 |