Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181098630 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 383 ニ | General Books |
Title | 日本の食文化 |
---|---|
Title (Reading) | ニホン/ノ/ショクブンカ |
Subtitle | その伝承と食の教育 |
Subtitle (Reading) | ソノ/デンショウ/ト/ショク/ノ/キョウイク |
Author | 江原/絢子∥編著 |
Author (Reading) | エハラ,アヤコ |
Author | 石川/尚子∥編著 |
Author (Reading) | イシカワ,ナオコ |
Author | 大久保/洋子∥〔ほか〕著 |
Author (Reading) | オオクボ,ヒロコ |
Publisher | アイ・ケイコーポレーション |
Publisher (Reading) | アイケイ/コーポレーション |
Base Price | ¥2400 |
ISBN | 4-87492-266-8 |
Number of Pages, etc. | 10,155p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 383.81 |
Content Description | 日本の風土と歴史のなかで培われ、伝承されてきた食文化を豊富な図表を用いてわかりやすく解説。日本の食文化形成と展開、異文化接触と受容、台所・食器・食卓の文化などを収録。 |