Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
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181028890 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 383 コ 7 | General Books | ||
91052220 | Tatomi | 閉架書庫 | 383 コ 7 | General Books |
Title | 講座食の文化 |
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Title (Reading) | コウザ/ショク/ノ/ブンカ |
Volume Number | 第7巻 |
各巻のタイトル | 食のゆくえ |
Multi-Volume Title (Reading) | ショク/ノ/ユクエ |
Author | 石毛/直道∥監修 |
Author (Reading) | イシゲ,ナオミチ |
Publisher | 味の素食の文化センター |
Publisher (Reading) | アジノモト/ショク/ノ/ブンカ/センター |
Publisher | 農山漁村文化協会(発売) |
Publisher (Reading) | ノウサン/ギョソン/ブンカ/キョウカイ |
Base Price | ¥6476 |
ISBN | 4-540-99025-X |
Number of Pages, etc. | 324,181p |
Dimensions | 23cm |
NDC | 383.8 |
Title | 食・二〇世紀から二一世紀を考える |
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Statement of Responsibility | 田村/真八郎∥著 |
Title | 社会的要因から考える |
Statement of Responsibility | 疋田/正博∥著 |
Title | 少子化・高齢化と食 |
Statement of Responsibility | 丸井/英二∥著 |
Title | 食生活の変化とフードシステム |
Statement of Responsibility | 時子山/ひろみ∥著 |
Title | 食生活意識と食行動の変化 |
Statement of Responsibility | 金子/順一∥著 |
Title | 食卓のゆくえ |
Statement of Responsibility | 山口/昌伴∥著 |
Title | 女性の意識・役割の変化と食 |
Statement of Responsibility | 見崎/恵子∥著 |
Title | 情報と食 |
Statement of Responsibility | 白幡/洋三郎∥著 |
Title | 食生活・食文化の変化の背景 |
Statement of Responsibility | 高田/公理∥著 |
Title | 技術・システムの視点から考える |
Statement of Responsibility | 藤木/正一∥著 |
Title | 食品加工技術と食 |
Statement of Responsibility | 堀井/正治∥著 |
Title | ある食品メーカーの足跡と展望 |
Statement of Responsibility | 山野井/昭雄∥著 |
Title | ボランタリー・ライフ・ビジネスの登場 |
Statement of Responsibility | 斎藤/隆∥著 |
Title | 生物生産と食 |
Statement of Responsibility | 田村/真八郎∥著 |
Title | 技術・システムと食のゆくえ |
Statement of Responsibility | 高田/公理∥著 |
Title | 食―過去から未来へ |
Statement of Responsibility | 井上/如∥ほか座談 |
Title | 食と技術と人類史と |
Statement of Responsibility | 吉田/集而∥著 |