
| Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 91110676 | Tatomi | 外国語図書 | 596 サ | General Books |
| Title | 日本料理ガイド |
|---|---|
| Title (Reading) | ニホン/リョウリ/ガイド |
| Subtitle | 英文版 |
| Subtitle (Reading) | エイブンバン |
| 並列タイトル | What’s What in Japanese Restaurants:A Guide to Ordering,Eating,and Enjoying |
| Author | ロブ・サターホワイト∥著 |
| Author (Reading) | サタホワイト,ロブ |
| Publisher | 講談社インターナショナル |
| Publication Date | 2011.1 |
| Number of Pages, etc. | 247p |
| Dimensions | 19cm |
| Price | ¥1800 |
| ISBN | 978-4-7700-3144-0 |
| Content Description | 日本料理を大きく5つのジャンルに分け、きめ細かく解説。お店の見分け方、メニューの読み方、注文の仕方、食べ方などをわかりやすく説明するほか、料理店で使う実用的な情報も掲載する。 |
| NDC 9 | 596.21 |
| Intended Audience | 一般(L) |