Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91146473 | Tatomi | 数学・科学 | 498.5 ハ 21 | General Books |
Title | 八訂食品成分表 |
---|---|
Title (Reading) | ハチテイ/ショクヒン/セイブンヒョウ |
Volume Number | 2021資料編 |
Volume Number (Reading) | 2021-シリョウヘン |
Author | 香川/明夫∥監修 |
Author (Reading) | カガワ,アキオ |
Publisher | 女子栄養大学出版部 |
Publisher (Reading) | ジョシ/エイヨウ/ダイガク/シュッパンブ |
Base Price | \750 |
Number of Pages, etc. | 432p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 498.51 |
Content Description | 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会により公表された「日本食品標準成分表2020年版(八訂)」「JSH減塩食品リスト」などを収載。本表編と資料編を2分冊できる仕様。 |