Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

料理の日本史

  • Content Introduction どのような料理があり、食されていたのか。料理はどう持ち運ばれ、どのように買われたのか。縄文時代から現代まで、身近でありながら詳しくは知らない料理の歴史を、多数の図版とともに楽しく解説する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181174527 Tamaho 一般⑬ 383 ゴ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 料理の日本史
Title (Reading) リョウリ/ノ/ニホンシ
Author 五味/文彦∥著
Author (Reading) ゴミ,フミヒコ
Publisher 勉誠社
Publisher (Reading) ベンセイシャ
Base Price \2400
ISBN 978-4-585-32045-6
Number of Pages, etc. 9,235p
Dimensions 19cm
NDC 383.81
Content Description どのような料理があり、食されていたのか。料理はどう持ち運ばれ、どのように買われたのか。縄文時代から現代まで、身近でありながら詳しくは知らない料理の歴史を、多数の図版とともに楽しく解説する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page