Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
191006889 | Toyotomi | 閉架 | 383 ニ | General Books |
Title | 日本食物史 |
---|---|
Title (Reading) | ニホン/ショクモツシ |
Author | 江原/絢子∥著 |
Author (Reading) | エハラ,アヤコ |
Author | 石川/尚子∥著 |
Author (Reading) | イシカワ,ナオコ |
Author | 東四柳/祥子∥著 |
Author (Reading) | ヒガシヨツヤナギ,ショウコ |
Publisher | 吉川弘文館 |
Publisher (Reading) | ヨシカワ/コウブンカン |
Base Price | ¥4000 |
ISBN | 4-642-08023-1 |
Number of Pages, etc. | 8,383,55p |
Dimensions | 20cm |
NDC | 383.81 |
Content Description | 日本人は何を食べてきたのか。採集狩猟の原始時代から現代のスローフードまで、日本の食の歴史を豊富な図版で解説。調理法の変化や調味料・食材の渡来、日本風になっていく外国料理など、多彩な食文化のすべてを網羅する。 |